Înfrângere cu BCM U FC Argeș Pitești

CSM CSU Oradea a pierdut meciul cu BCM U FC Argeș Pitești, susținut sâmbătă (03.04). Jocul contează pentru sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2020/21. Rezultatul final a fost de 62-63. Partida a fost transmisă în direct pe FRB TV (YouTube).

Meciul a început cu Watson, Holt, Fometescu, Zekovic și Valeika. În deschiderea confruntării CSM-ul s-a instalat la conducere, Stephen Holt marcând de două ori din spatele semicercului. Roș-albaștrii s-au desprins la 10-4, însă echipa argeșeană a reacționat și a trecut la conducere. Oradea a înregistrat câteva posesii pierdute și a încasat niște puncte pe sirenă, dar pe finalul secvenței inaugurale a beneficiat de șase puncte din partea lui Broussard pentru a reveni în avantaj, scor 18-16.

Gajovic a punctat de pe semicerc la prima acțiune de joc din sfertul al 2-lea pentru a schimba situația la conducere. Replica a venit de la Zekovic, după trei minute de joc scurse din această perioadă. Ambele echipe au avut probleme în atac, situația schimbându-se de mai multe ori pe tabela de marcaj și consemnându-se câteva situații de egalitate. Repriza s-a încheiat cu un slam dunk în forță semnat Green prin care scorul a devenit 30-30.

Conducerea s-a schimbat cu regularitate pe tabel de marcaj în debutul secvenței a 3-a. Markovic și Watson au înscris de la distanță, dar gazdele au reacționat, revenind la conducere în special prin aportul lui Jevtovic în spațiul de trei secunde. Valeika a comis a 3-a greșeală personală spre finalul secvenței a 3-a. La capătul acestei perioade de joc scorul era de 46-46.

Cu toate că a înscris prima, Oradea a întâmpinat dificultăți, fiind depășită pe tabela de marcaj. Valeika a comis a 4-a greșeală personală, astfel încât Green a fost utilizat la poziția 4. Markovic a punctat de pe semicerc pentru a schimba încă o dată conducerea, după care Holt a finalizat în pătrundere la jumătatea secvenței decisive. Tripla lui Nicolescu a venit în replică la cea a lui Talton. Fitzpatrick a marcate de două ori, iar Jeremic a adus Pitești în avantaj cu 22 secunde înainte de final.

Stephen Holt a totalizat 14 puncte, 6 recuperări, Aaron Broussard a reușit 14 puncte, 4 pase decisive pentru CSM CSU Oradea. În replică, Nikola Jevtovic a reușit 19 puncte, 6 recuperări pentru BCM U FC Argeș Pitești.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *