Înfrângeri externe pentru echipele de handbal

Echipele de handbal CSM Oradea, masculin, respectiv CSU CSM Oradea, feminin, au suferit înfrângeri la finele săptămânii recent încheiate în cel de-al 2-lea eșalon al țării.

Într-un meci contând pentru etapa a 3-a, CSM Oradea a pierdut la Craiova, scor 35-38, pe mâna Universității din localitate. La jumătatea partidei scorul era de 22-16 în favoarea oltenilor.

Acesta este al 2-lea eșec în trei meciuri pentru CSM Oradea. Formația pregătită de către Sebastian Tudor va sta în etapa a 4-a. Următorul meci al băieților este programat pentru data de 4 octombrie, în compania Universității Cluj. Meciul va avea loc la Oradea.

Echipa feminină CSU CSM Oradea a cedat la Bistrița, pe terenul CSM-ului, scor 13-39. Acesta a fost primul meci oficial din istoria secției de handbal feminin. La jumătatea partidei scorul era de 22-7.

Primul meci pe teren propriu pentru echipa de handbal feminin este programat pentru miercuri (23.09), cu începere de la ora 16. Adversar este Cetate Devatrans. Meciul are loc la Sala Universității din Oradea.