Întâlnire între antrenorul Cristian Achim și suporteri – Joi (21.09), ora 19:00, la Oradea Arena

Joi (21.09), cu începere de la ora 19:00, la Oradea Arena, antrenorul CSM CSU Oradea, Cristian Achim, invită toți suporterii echipei la o întâlnire. Devenită deja tradițională, de această dată ea are loc înaintea plecării echipei la turneul de calificare Basketball Champions League, găzduit la Antalya (Turcia).

Antrenorul Achim dorește să prezinte situația actuală a echipei și să discute despre noua stagiune competițională cu toți suporterii care doresc să afle informații direct de la antrenorul principal al echipei. Totodată, domnul Achim va răspunde tuturor întrebărilor și lansează încă o dată invitația către toți suporterii, inclusiv pe cei care doresc să primească răspuns la întrebările dificile sau ce ar putea fi considerate incomode.

Așadar, suporterii CSM Oradea sunt așteptați cu drag și interes, joi (21.09.2023), la Oradea Arena (intrarea se va face pe la sediul CSM Oradea – dinspre stația de tramvai/pârâul Peța) după terminarea antrenamentului echipei, la întâlnirea cu Cristian Achim.