Invitație la Oradea Arena pentru o nouă seară europeană de baschet

CSM CSU Oradea susține cel de-al 31-lea meci oficial în sezonul competițional 2022/23. Roș-albaștrii au 25-5 în toate competițiile.

va fi cel de-al 17-lea meci de la precedenta pauză destinată echipei naționale. Totodată, din 4 Ianuarie 2023 și până în acest moment echipa noastră a disputat câte două meciuri pe săptămână, ajungând la zece partide disputate în această manieră. Urmează a 11-a, după care vine turneul final de Cupa României.

Echipa antrenată de Cristian Achim a câștigat șapte din cele 11 partide disputate în FIBA Europe Cup în actuala campanie, iar în această seară (miercuri, 08.02.2023) îl susține pe cel de-al 12-lea. Adversar este Keravnos BC. Jocul demarează la ora 19:30 și se desfășoară la Oradea Arena.

Multe călătorii, cu avionul și autocarul, ore petrecute în aeroporturi așteptând după legături, treziri foarte devreme sau călătorii târzii în noapte și schimbarea mediului, a patului cu regularitate. Toate fac parte din activitatea de sportiv la nivel de performanță. Toate acestea însă se simt.

Nu sunt explicații sau scuze, ci o realitate. De aceea este nevoie de susținere și ajutor suplimentar. Pe care îl poate oferi publicul. CSM CSU Oradea joacă singurul meci oficial pe teren propriu în luna Februarie chiar în această seară.

Ca acesta să nu fie ultimul meci din cupele europene în sezonul aflat în desfășurare este nevoie de o victorie în duelul cu campioana Ciprului. Pentru aceasta echipa are nevoie de sprijinul suporterilor pe care îi așteptăm cu drag în noua casă a echipei. Amintim că este nevoie și de un succes al lui Anwil Wloclawek în duelul cu Brose Bamberg.

Iubitorii de sport din Oradea vor avea posibilitatea să întâlnească un sportiv pe care merită să mizăm în viitor. Mai multe vom descoperi împreună în pauza dintre sferturile 2 și 3.

Informații bilete

– Online – AICI
– La sediul CSM Oradea (str. Traian Blajovici, intrarea centrală pe latura Nord) în intervalul orar 9-15
– La casieria de la Oradea Arena (etaj, latura Nord) cu începere de la ora 18:30

Vă așteptăm cu drag!