Ivan Gemaljevic se alătură Academiei CSM Oradea

Ivan Gemaljevic se alătură Academiei CSM Oradea. Originar din Serbia, în vârstă de 46 ani, el va coordona activitatea grupelor de performanță și va prelua o parte a echipelor în calitate de antrenor principal.

Noul antrenor din cadrul secției juvenile și-a preluat deja atribuțiunile. El a sosit în Oradea în urmă cu aproximativ o săptămână, iar de luni (16.08) și-a început activitatea cu normă întreagă. Ivan a întâmpinat sportivii și antrenorii la primul antrenament organizat cu scopul demarării activității în perspectiva sezonului competițional 2021/22 în Parcul Salca.

Premergător activității de antrenor, Gemaljevic a activat ca jucător profesionist. El a făcut acest lucru în campionatele din Serbia, Bosnia-Herțegovina şi Belgia, cu prezenţe în cupele europene. La scurt timp după încheierea activității de jucători, Ivan a început să activeze în calitate de antrenor.

Prima experiență românească a lui Ivan Gemaljevic s-a consemnat în toamna anului 2015, din noua postură, cea de antrenor. El s-a alăturat proiectului CSU Ploiești și a reușit să califice grupa U14 a clubului prahovean la turneul final al Campionatului Național, unde s-a clasat pe locul 8. În sezonul următor, aceeași grupă a trecut la o categorie superioară de vârstă, U16, reușind accederea în faza semifinală, performanță reeditată și în cel de-al 3-lea sezon la clubul din Ploiești.

Ivan a acceptat ulterior o provocare în China, întorcându-se apoi în România la Alpha Sport Team Sibiu. Aici a petrecut stagiunea 2020/21, ocupându-se de mai multe grupe din cadrul acestui program.

Pe această cale, Academia CSM Oradea mulțumește pentru activitate lui Zoran Vranes și îi urează mult succes atât în plan profesional, cât și personal.