JC Liberty CSM Oradea va fi reprezentată la Campionatele Europene pentru juniori

În perioada 19-21 septembrie, la București, se vor desfășura Campionatele Europene de judo pentru juniori. Printre participanți se numără două sportive de la JC Liberty – CSM Oradea. Este vorba despre surorile Larisa și Andreea Florian. De notat că Larisa se numără printre sportivele de la care se așteaptă o medalie în limitele categoriei 52 kilograme.

În ceea ce o privește pe Larisa Florian trebuie notat faptul că deși în vârstă de doar 19 ani, ea a participat de curând la Campionatul Mondial pentru seniori, eveniment desfășurat la Chelyabinsk, în Rusia. Evenimentul a avut loc în luna august a acestui an. Sportiva de la JC Liberty CSM Oradea a părăsit competiția din primul tur, lipsa de experiență fiind decisivă în confruntarea cu bielorusa Daris Skripnyk.

Pe de altă parte, JC Liberty CSM Oradea s-a întors de la Campionatele Balcanice pentru seniori cu mai multe medalii. Evenimentul găzduit în Bosnia-Herțegovina s-a bucurat de participarea sportivilor din Albania, Bosnia, Bulgaria, Macedonia, Muntenegru, Serbia, Turcia și România.

Cele mai bune rezultate le-au atins Ioana Matei (48 kg), Mircea Pop (81 kg, proba pe echipe) și Valentin Radu (+90 kg, proba pe echipe). Aceștia au cucerit medalia de aur. De notat că în proba individuală Radu a obținut o medalie de argint (+100 kg). În schimv Mădălina Pantea (70 kg, atât la proba individuală cât și cea pe echipe) respectiv Ioana Matei (52kg) au obținut medalia de bronz.

Foto: bihon.ro