Kris Richard a vorbit despre primul meci din playoff-ul Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2023/24

CSM CSU Oradea a învins CSM Constanța, scor 104-78, în Meciul 1 din turul inaugural al playoff-ului Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2023/24. Partida a avut loc marți (09.04), la Oradea Arena.

Kris Richard a fost liderul echipei la eficiență, puncte, recuperări ofensive, intercepții, faulturi obținute și indice +/-. El a terminat cu 20 puncte, 5 recuperări (3 ofensive), 2 intercepții și o pasă decisivă pentru 22 la eficiență și 22 la +/-.

La finalul jocului, jucătorul cu numărul 0 a declarat:

„Am luptat foarte bine în această seară. Consider că am jucat mult mai bine decât în meciurile precedente. Aș vrea să subliniez efortul antrenorilor de a ne atrage atenția asupra acestui aspect, de a fi focusați la antrenamente și la meciuri.

Suporterii ne-au fost alături, am remarcat nivelul ridicat al decibelilor în anumite momente. Mulțumim frumos pentru sprijin. Îi așteptăm joi în număr mai mare și la fel de gălăgioși.

Avem de corectat greșeli, știm asta. Va trebui să fim foarte atenți și să respectăm planul de joc. Ar fi periculos să ne pierdem concentrarea. Mă aștept la o reacție din partea Constanței.”

Scorul general este de 1-0. Se joacă pe sistemul cel mai bun din cinci partide. Meciul 2 are loc joi (11.04), ora 19:00, la Oradea Arena.

Foto: Roby Boros