Larisa Florian și Vlad Vișan participă la Grand Slam-ul de la Tokyo

Larisa Florian și Vlad Vișan participă la Grand Slam-ul de la Tokyo. Evenimentul demarează sâmbătă (02.12) în metropola japoneză. Sportivii amintiți vizează calificarea la Jocurile Olimpice 2020, care se vor desfășura tot la Tokyo.

Antrenată de către Aurelian Fleisz și Alexandru Goncearenco, Larisa va participa ulterior la World Masters-ul de la Sankt Petersburg. Acest eveniment se va desfășura începând din 13 decembrie anul curent.

Larisa Florian, legitimată la CSM Liberty Oradea, se situează pe locul al 5-lea în ierarhia mondială la categoria -52 kilograme feminin, fiind singura reprezentantă a României în judo situată între primele 16 sportive ale lumii.

Florian este vicecampioană europeană de tineret, performanță atinsă la evenimentul găzduit la Podgorica (Muntenegru). Larisa a mai obținut și alte performanțe notabile în anul 2017:

– medalia de aur la Grand Slam-ul de la Baku (Azerbaidjan)
– medalia de argint la Openul European de la Minkk (Belarus)
– medaliile de bronz la Grand Slamul de la Abu Dhabi (Emiratele Arabe Unite) şi la Grand Prix-ul de la Düsseldorf (Germania), precum şi titlul de campioană naţională de senioare.