Câteva zile până la turul al 2-lea din LEN Champions League – ediția 2022/23

Echipa de polo CSM Oradea se deplasează la Barcelona pe parcursul acestei săptămâni. Localitatea catalană este gazda Grupei B din turul al 2-lea de calificare în LEN Champions League – ediția 202/23.

Formația antrenată de Ciprian Cîmpianu și Christian Sandor are programate patru meciuri și va încerca să se claseze între primele două pentru a continua aventura în competiția supremă din poloul european la nivel de club. La turneu paticipă CN Barcelona (Spania), CN Noisy Le-Sec (Franța), Jadran Herceg Novi (Muntenegru) și Vitoria Guimaraes (Portugalia).

De notat că CSM Oradea, Jadran Herceg Novi și Vitoria Guimaraes au jucat în primul tur de calificare. În schimb, CN Barcelona și CN Noisy Le-Sec accesează întrecerea din turul al 2-lea.

Oradea a obținut victorii pe linie la turneul pe care l-a găzduit. Muntenegrenii s-au clasat pe locul 2 în Grupa C, cu trei victorii și o înfrângere, iar lusitanii au ocupat locul 3 în Grupa D, având două victorii și tot atâtea meciuri pierdute.

Delegația CSM-ului va efectua deplasarea în Spania pe parcursul zilei de miercuri (12.10). Programul formației din Oradea este următorul:

– Joi (13.10), ora 20:15, vs Jadran Herceg Novi
– Vineri (14.10), ora 11:00, vs Vitoria Guimaraes
– Sâmbătă (15.10), ora 22:00, vs Noisy
– Duminică (16.10), ora 12:45, vs CN Barcelona

Ocupantele locurilor 1 și 2 la acest turneu avansează în turul al 3-lea, care se va disputa sub forma unui baraj, în dublă eliminatorie. În schimb, locurile 3-5 vor continua aventura în LEN EuroCup.