Locul 5 pentru Larisa Florian la Grand Prix-ul de la Zagreb

Larisa Florian a obținut locul 5 la concursul de Grand Prix de la Zagreb, Croația. Evenimentul s-a desfășurat în perioada 23-25 septembrie și a fost onorat de mai mulți sportivi orădeni.

Sportiva legitimată la CSM JC Liberty Oradea a fost repartizată în Grupa B, la proba de -52 kilograme feminin în cadrul evenimentului amintit. Larisa depășit-o p Estrella Lopez Sheriff (Spania) în prima confruntare, după care a trecut de Tena Sikic (Croația), pentru a-și câștiga grupa. În semifinale, sportiva noastră a întâlnit-o pe Distria Krasniqi (Kosovo), ratând calificarea în finală. Florian a cedat și în duelul pentru locul 3, fiind învingă de Kelly Edwards (Marea Britanie).

Radu Valentin de la CSM JC Liberty Oradea, a fost învins în turul al 2-lea al probei de -100 kilograme masculin. El nu a avut adversar în primul tur, fiind depășit de maghiarul Zalan Ohat la primul duel purtat în concursul din capitala Croației.

La acest eveniment a participat o altă sportivă legitimată la CSM Oradea. Este vorba despre Ioana Marei. Ea a luat startul în limitele categoriei -48 kilograme feminin, fiind învinsă în primul tur de către Cheyenne Mounier (Franța).

Lorena Podelenczki (CSM JC Liberty Oradea) a fost învinsă în primul tur de Aleksandra Samardzic (Bosnia-Herțegovina) în limitele categoriei -70 kilograme feminin.

Vlad Luncan (JC Liberty Oradea) la -60 kilograme a părăsit competiția din primul tur. În schimb, Vlad Vișan (JC Liberty Oradea) la -81 a fost învins în turul al 2-lea.

Din delegația României la acest eveniment a făcut parte și antrenorul Emil Morar.