Locul 7 pentru Larisa Florian la Grand Prix-ul de la Samsun

Larisa Florian, sportivă legitimată la CSM JC Liberty Oradea, a participat la Grand Prix-ul organizat de Federația Internațională de Judo la Samsun, Turcia. Ea a luat startul la categorie -52 kilograme, unde s-a clasat pe locul al 7-lea.

Orădeanca a depășit o sportivă din Tunisia în primul tur, pentru ca în cel de-al 2-lea să învingă reprezentanta Finlandei. Larisa a fost depășită de Lisa Kearney din Irlanda în finala Grupei A, fiind trimisă în recalificări. Aici sportiva de la CSM JC Liberty Oradea a fost învinsă de Agata Perenc, din Polonia.

Alte două sportive au reprezentat România la reuniunea de la Samsun. Cel mai bun rezultat a fost obținut de Corina Căprioriu. Lugojeanca a obținut medalia de bronz în limitele categoriei -57 kilograme.

Reamintim că Larisa Florian a fost vicecampioană mondială la nivel de juniori în cursul anului 2014. De asemenea, ea a obținut o clasate pe podium la Openul Continental African, unde au participat sportivi din 34 țări. Similar concursului desfășurat pe continentul negru, reuniunea de la Samsun a fost destinată seniorilor.

Larisa este antrenată de către Aurelian Fleisz și Alexandru Goncearenco.