LPS Bihorul CSM Oradea, locul 4 în Campionatul Național U19 la baschet masculin – ediția 2022/23

LPS Bihorul CSM Oradea s-a clasat pe locul al 4-lea la turneul final al Campionatului Național U19 la baschet masculin – ediția 2022/23. Evenimentul s-a desfășurat la București, în perioada 19-20 Februarie anul curent.

Formația antrenată de Alin Cureș și Alin Roșu a fost învinsă de Steaua București în semifinale, respectiv de Dinamo CSȘ Nr. 6 București în meciul pentru medaliile de bronz. Astfel, cu un bilanț general de 10 victorii și 5 înfrângeri, formația orădeană a ocupat locul al 4-lea din totalul de 20 participante.

Adrian Șandor a fost recompensat cu trofeul de cel mai bun prospect la Final 4, iar Denis Pătcaș a fost cel mai bun marcator al turneului final, având 25 puncte marcate în medie pe meci.

Lotul de jucători deplasat la turneul final a fost alcătuit din Marian Schmidt, Andrei Popescu, Denis Pătcaș, Adrian Șandor, Ștefan Bahrim, Mihai Boțoc, Florin Dunca, Alexandru Baneș, Denis Bolba, Casian Roman, Iani Buhnă și Ștefan Gavriluț. La Final 4 au absentat Raul Igna, Alexandru Novac Ihnas, Teofil Ciordaș, respectiv Luca Bledea.

Foto: Baschet LPS Bihorul (Facebook)