LPS Bihorul CSM Oradea va lua startul în Campionatul Național U16 Masculin – ediția 2022/23

LPS Bihorul CSM Oradea se numără între cele 32 de echipe înscrise în Campionatul Național U16 Masculin – ediția 2022/23. Competiția demarează în cursul lunii Octombrie anul curent.

Echipa generației 2007, ce evoluează în baza protocolului dintre LPS Bihorul Oradea și CSM Oradea, antrenată de David Karsai și Valeria Scheiner, a fost repartizată în Grupa D. Adversarii orădenilor în prima fază a campionatului sunt U-BT Cluj-Napoca, SCM Ohma Timișoara, respectiv Alpha Sport Team Sibiu.

În prima fază a campionatului se organizează două turnee, după următorul program:

– Turneul 1 – 9/10 Octombrie
– Turneul 2 – 14/16 Octombrie

Data limită pentru solicitarea organizării primului turneu este 30 Septembrie. Vom reveni cu o informație referitor la locul de organizare al turneului la care va participa LPS Bihorul CSM Oradea.

Primele trei clasate se califică pentru faza a 2-a, acolo unde se avansează în total 24 de echipe. Acestea vor fi repartizate în șase grupe de câte patru echipe fiecare. În această fază se vor organiza etape săptămânale.

Primele două clasate în fiecare grupă din faza 2-a avansează în prima grupă valorică pentru faza a 3-a, rezultând două grupe de șase echipe fiecare. Cele mai bune opt echipe vor avansa la turneul final al competiției.