Declarații Luca Năstruț după Meciul 4 al finalei LNBM 2024

CSM CSU Oradea a fost învinsă de U-BT Cluj-Napoca, scor 80-108, în Meciul 4 al finalei Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2023/24. Partida a avut loc luni (20.05), la Oradea Arena.

Luca Năstruț a bifat 17 minute pe parchet, perioadă în care a totalizat 7 puncte, o pasă decisivă și o intercepție pentru 5 la eficiență și 2 la +/- într-un meci din finala Ligii Naționale de baschet masculin.

Numărul 23 de la CSM CSU Oradea a precizat:

„O înfrângere grea pentru noi. Ne așteptam la un meci mult mai strâns, având în vedere că am evoluat acasă și veneam după victoria din jocul anterior. Am început partida foarte moi, le-am permis celor de la Cluj să marcheze foarte ușor din afara arcului de cerc. Diferența a crescut. Am încercat, din răsputeri, în a doua parte a meciului, să mai reducem din diferență, însă n-am reușit.”

În ceea ce privește evoluția sa din Meciul 4 al finalei, Năstruț a opinat:

„Este o premieră pentru mine. Cred că e prima dată când joc un număr atât de mare de minute într-o finală. Tot ce pot să spun e că mă bucur enorm de mult. Sper că domnul antrenor e mulțumit de prestația mea. Dacă este nevoie de mine în continuare, voi da tot ce este mai bun. Încerc să-mi ajut echipa cât pot de bine.”

Întrebat de atmosfera din tribune, sportivul în vârstă de 21 ani a precizat:

Pot să spun că m-am obișnuit deja. Am fost și sezonul trecut aici. Fanii creează o atmosferă senzațională de fiecare dată. Le mulțumim pentru că au fost prezenți în număr atât de mare la ambele meciuri. Le mulțumim foarte mult pentru felul în care ne-au susținut, inclusiv azi, la un meci cu o desfășurare nedorită pentru noi și ei.”

Referitor la ce urmează, Luca a afirmat:

„Trebuie să strângem rândurile, să analizăm foarte bine, împreună cu staff-ul tehnic, ce am greșit, unde s-au produs greșelile și să le îmbunătățim. Neapărat trebuie să câștigăm la Cluj pentru a mai putea spera la câștigarea campionatului.”