Luna Martie 2023 cu victorii pe linie pentru CSM CSU Oradea

Luna Martie 2023 se încheie pentru echipa de baschet masculin a Clubului Sportiv Municipal din Oradea cu un bilanț perfect. Roș-albaștrii au disputat șapte meciuri oficiale, toate contând pentru TOP 10 din Liga Națională.

Patru partide s-au disputat la Oradea, trei în Sala Polivalentă Oradea Arena și unul în Arena Antonio Alexe. Celelalte trei jocuri au avut loc în deplasare, la Craiova, Pitești (vs Rapid) și la Sibiu. CSM-ul a obținut șapte victorii.

Luna Martie a cuprins o victorie la un singur punct diferență, o alta la distanță de o posesie, un al 3-lea meci încheiat la mai puțin de zece lungimi, respectiv patru partide cu victorii categorice, la diferențe de 15, 17 (două) și 21 puncte.

CSM CSU Oradea a învins de câte două ori pe BC CSU Sibiu și Rapid București, iar o dată pe SCM U Craiova, U-BT Cluj-Napoca și FC Argeș Pitești. Astfel s-a ajuns la un bilanț general de 23 victorii și o înfrângere în actuala ediție de campionat. Rezultă o rată de succes de 96% în Liga Națională!

Bihorenii au marcat peste 80 puncte în șase din cele șapte partide disputate în luna Martie. Cele mai multe puncte încasate s-au consemnat în confruntarea cu Rapid București, desfășurată la Pitești. Aici CSM-ul a permis 81 puncte.

Cu un singur meci rămas de disputat pe teren propriu în sezonul regulat, CSM CSU Oradea are 12-0 la general în postură de formație gazdă în Liga Națională. Roș-albaștrii au 10-0 în Oradea Arena și 2-0 în Arena Antonio Alexe.

Victoria obținută la Sibiu este cea cu numărul 35 din totalul de 41 apariții oficiale în actualul sezon competițional. CSM-ul are 23-1 în Liga Națională și a încheiat celelalte competiții cu 4-1 în Cupa României, respectiv 8-4 în FIBA Europe Cup. Așadar, bilanțul cumulat al echipei după șase luni complete de la startul sezonului 2022/23 este de 35-6. Astfel, Oradea are o rată de succes de 85%.

Primul meci din luna Aprilie are loc chiar pe data de 1, în cursul serii de sâmbătă, cu începere de la ora 20:30. Acesta are loc la Oradea Arena. Adversar este SCM U Craiova. Meciul contează pentru etapa a 27-a din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2022/23 și va fi transmis în direct pe DigiSport și PrimaSport. Bilete se pot achiziționa AICI. Abonamentele sunt valabile la acest eveniment.