Marius Țic este noul portar al echipei de polo CSM Oradea

Marius Țic este noul portar al echipei CSM Oradea. În vârstă de 25 ani, el se întoarce în orașul natal după o lungă perioadă petrecută în capitala României. El va juca pentru prima dată în carieră la formația orădeană, după ce a deprins tainele jocului la concitadina CS Crișul.

Portarul orădean a plecat la o vârstă fragedă în capitala României, acolo unde a activat pentru Dinamo București și Steaua București. Întâi a apărat buturile celor de la Dinamo, după care a trecut la rivala din capitală. El a cucerit mai multe titluri de campion al României apărând poarta militarilor.

Țic a acumulat o bogată experiență de joc între buturi alături de Steaua București. Pe lângă prestațiile din Superligă și Cupa României, acesta a jucat și în LEN Champions League. De asemenea, Marius a devenit principala opțiune pentru postul de portar la echipa națională a României.

Marius urmează să aniverseze împlinirea a 26 ani de viață și este de mai mult timp principala opțiune pentru postul de portar al echipei naționale a României. Înalt de 1.92 metri, acesta are deja peste 60 apariții între buturile reprezentativei tricolore.