Marți (08.08) s-a stabilit componența grupei în care ar putea să joace CSM CSU Oradea în FIBA Europe Cup – ediția 2023/24

Marți (08.08), la Munchen (Germania), a avut loc tragerea la sorți pentru faza de calificare și faza grupelor din FIBA Europe Cup – ediția 2023/24. În această competiție ar urma să evolueze CSM CSU Oradea.

Gruparea roș-albastră a fost repartizată în prima urnă valorică și va evolua în Grupa J dacă nu câștigă turneul de calificare Basketball Champions League, programat a se desfășura în perioada 27 Septembrie – 1 Octombrie anul curent, la Antalya (Turcia).

Componența provizorie a grupei din FIBA Europe Cup în care a fost repartizată CSM CSU Oradea este următoarea:

Adversar 1: Legia Varșovia (Polonia, semifinalistă)
– Adversar 2: Levice Patrioti (Slovacia, campioană) sau AEK Larnaca (Cipru, campioană)
– Adversar 3: Kataja Basket (Finlanda, semifinalistă), Boras Basket (Suedia, finalistă) sau Chernomorets (Bulgaria, finalistă)

Dacă CSM CSU Oradea câștigă turneul de calificare Basketball Champions League de la Antalya și avansează în grupele acestei competiții, atunci locul roș-albaștrilor în grupele FIBA Europe Cup – ediția 2023/24 va fi luat de o echipă învinsă în turneul de calificare al acestei întreceri continentale.