Meciul de handbal CSM Oradea vs HC Sibiu nu se va mai disputa

Meciul dintre CSM Oradea și HC Sibiu, contând pentru ultima etapă din Seria D a Diviziei A la handbal masculin – ediția 2018/19 nu se va desfășura. Partida fusese inițial programată pentru 20 aprilie anul curent, dar a fost devansată pentru data de 14 aprilie, însă în cele din urmă nu va mai avea loc.

Motivul anulării acestui meci constă în adresa oficială transmisă de către clubul sibian, prin intermediul căreia a informat atât Federația Română de Handbal, cât și CSM Oradea, cu privire la faptul că nu se va prezenta la acest joc.

Redăm conținutul adresei semnat de conducerea CS HC Sibiu:

„Prin prezenta vă aducem la cunoștință că echipa de seniori a clubului nostru nu se va prezenta la Oradea pentru desfășurarea ultimei etape din Campionatul Național de Seniori Divizia A seria D dintre CSM Oradea si Handbal Club Sibiu.

Vă asigurăm că Handbal Club Sibiu respectă competiția, regulamentele și statutele Federației Române de Handbal dar datorită motivelor financiare ne vedem, cu regret, nevoiți să nu putem participa la acest joc.”

Meciul va fi omologat cu victorie pentru CSM Oradea prin neprezentarea adversarului. Astfel, formația antrenată de George Tăutu va termina sezonul 2018/19 cu un total de 33 puncte în clasament, ocupând locul al 3-lea.