Meciurile 1 și 2 ale semifinalei Superligii Naționale de polo – ediția 2020/21 sunt transmise în direct pe internet

Dubla dintre CSM Oradea și Dinamo București, contând pentru semifinalele Superligii Naționale de polo pe apă – ediția 2020/21, programată pentru sfârșitul acestei săptămâni, la bazinul Crișul din Oradea, va putea fi urmărită în transmisiune directă online. Meciurile 1 și 2 ale seriei care se desfășoară pe sistemul cel mai bun din cinci partide, vor putea fi urmărite pe pagina oficială de facebook a echipei de polo pe apă CSM Oradea, respectiv pe YouTube.

CSM Oradea a încheiat sezonul regulat pe locul al 2-lea, la egalitate cu Dinamo București, a 3-a clasată. Bihorenii au jucat cu șase partide mai puțin decât gruparea din capitală, însă ambele protagoniste au acumulat câte 54 puncte.

În sezonul regulat s-au consemnat trei confruntări directe, toate fiind câștigate de elevii lui Dorin Costrăș și Ciprian Cîmpianu. Meciul din cadrul turneului 2 nu s-a disputat din pricina cazurilor COVID-19 înregistrate în cadrul echipei orădene. Meciul nu a mai fost reprogramat.

Iată programul primelor partide din semifinale:

  • Meciul 1 – Vineri (07.05), ora 12:00
  • Meciul 2 – Sâmbătă (08.05), ora 11:00

Accesul publicului în bazinul Crișul nu este permis din cauza rectricțiilor în vigoare.

Se joacă pe sistemul cel mai bun din cinci partide. Învingătoarea se califică în finala Superligii Naționale – ediția 2020/21.

În cealaltă semifinală, Steaua București se duelează cu Rapid București în același sistem.