Melania Kokovay și David Karsai au promovat examenul de licențiere antrenori pentru categoria A din luna Iunie 2023

Melania Kokovay și David Karsai au obținut două dintre cele mai mari note la sesiunea de licențiere categoria A ce a avut loc în perioada 15-17 Iunie 2023. Ambii antrenori activează în cadrul Academiei CSM Oradea.

Astfel, Melania Kokovay a avut un punctaj total de 71, cel mai mare între cei opt antrenori care au susținut examenul de licențiere categoria A în sesiunea amintită. În schimb, David Karsai a avut un punctaj total de 68.5.

Au participat peste 30 de candidați la sesiunea amintită, opt dintre ei participând la examenul de licențiere pentru categoria A. Doar jumătate dintre participanți au obținut punctaj suficient pentru a promova examenul, indiferent de categoria la care au fost examinați.

Antrenorii posesori de licență A sunt eligibili să ocupe funcție de principal la Liga 1, U20, U19, U18 și categorii inferioare de vârstă, respectiv să fie antrenori asistenți/secunzi la Liga Națională. Pe această cale transmitem felicitări celor doi tineri antrenori ce își desfășoară activitatea în cadrul Academiei CSM Oradea.