Mesajul antrenorului Cristian Achim la finalul sezonului competițional 2023/24

La final de sezon competițional 2023/24, antrenorul principal al echipei de baschet CSM CSU Oradea, Cristian Achim, a dorit să transmită următorul mesaj suporterilor echipei roș-albastre, dar și tuturor celor care iubesc baschetul românesc și îl urmăresc cu atenție.

„Doresc să felicit echipa Clujului, pe Mihai Silvășan, întreaga organizație U BT pentru titlul obținut. De asemenea aș vrea să apreciez fanii Clujului pentru numărul foarte mare în care vin să-și susțină echipa și pentru felul în care o fac la fiecare meci. Mai vreau să le mulțumesc pentru aplauzele acordate în momentul premierii, pentru noi au contat mult.

Am avut parte de un ultim meci de intens, încrâncenat la nivel fizic, dar și foarte frumos tactic, umbrit din păcate de arbitrajul care nu s-a ridicat la înălțimea finalei. Nu vreau să comentez mai multe, las la aprecierea fiecăruia dintre dumneavoastră acest aspect.

Consider că echipa noastră a avut un sezon admirabil, jucând bine atât pe plan intern, cât și în FIBA Europe Cup, obținând rezultate deosebite. În spatele acestei medalii de argint din campionat se află o muncă enormă de 10 luni plină de provocări și încercări. Am avut de suplinit accidentarea de lungă durată a lui Nikola Markovic, dar și plecarea fundașului principal înainte cu o lună de începerea plyoff-ului, iar în acest context rezultatele par încă și mai bune. Un mare BRAVO tuturor jucătorilor!

Vreau să mulțumesc în primul rând celor doi colegi ai mei, profesorului Marius Marinau și lui Rade Markovic pentru munca enormă și excelentă depusă pe tot parcursul anului. Nu am cuvinte să exprim importanța lor. De asemenea, vreau să mulțumesc lui Cristi Dan, lui Toni (n.r. Anton Țâmpu) și domnului doctor Alin Iova. Bineînțeles, tuturor jucătorilor! Mai doresc să mulțumesc tuturor factorilor de decizie și sponsorilor care fac posibilă această echipă frumoasă, precum și directorului clubului dl. Șerban Sere, ca și tuturor angajaților CSM Oradea care fac munca nevăzută, dar nu mai puțin importantă pentru desfășurarea activității în condiții optime.

Nu în ultimul rând doresc să mulțumesc fanilor noștri. I-am simțit alături de fiecare dată, iar încurajările lor continue (Meciul 4 din seria cu Clujul este un exemplu absolut pentru toate sporturile: mă înclin) ne motivează continuu. Personal, la finalul meciurilor, simt dragostea și căldura fiecăruia dintre voi, iar copiii prezenți în număr atât de mare întregesc atmosfera de familie. Vă mulțumesc din suflet!”

Foto: Roby Boros