Mihai Dringo a stabilit un nou record național

Mihai Sorin Dringo, sportiv legitimat la CSU CSM Oradea, antrenat de Robert Olah, a stabilit un nou record național de seniori U23 în proba de 400 metri plat. Atletul orădean a alergat proba în 46.59 secunde. De altfel, Dringo a câștigat proba în care a luat startul.

Reușita lui Dringo a fost înregistrată în cadrul unei reuniuni atletice organizate sâmbătă (04.02), la Gent (Belgia). Este vorba despre concursul IFAM World Athletics Tour Bronze. Sute de sportivi din Europa și nu numai au luat parte la această întrecere.

Rezultatul vine ca o confirmare a ascensiunii lui Dringo, un tânăr sportiv orădean extrem de talentat și ambițios, aflat sub îndrumarea unui antrenor deosebit de pasionat precum Robert Olah.

Menționăm că Dringo este deja calificat pentru Campionatele Europene de atletism în sală – ediția 2023, de la Istanbul (Turcia). Acest eveniment va avea loc în perioada 2/5 Martie anul curent. De asemenea, el va participa la Jocurile Mondiale Universitare din acest an, găzduite în China.