Mihai Dringo, invitat de seamă al Arena CSM – Episodul 2

Unul dintre cei mai de perspectivă sportivi din Municipiul Oradea, Mihai Dringo este invitatul de seamă al celui de-al 2-lea episod din cadrul podcastului Arena CSM.

Legitimat la CSU CSM Oradea și student în cadrul Universității din Oradea, Dringo este antrenat de Robert Olah. Cei doi au vizitat studioul CSM Oradea de la Sala Polivalentă Oradea Arena. Mihai a răspuns întrebărilor și împreună cu antrenorul său a participat la o ședință foto după ce la sfârșitul lunii August a avut o activitate intensă în plan sportiv.

Dringo este campion național de seniori și U23, dar și campion balcanic în proba de 400 metri. De asemenea, s-a clasat pe locul 2 în proba de 200 metri la seniori, fiind campion național U23. El a stabilit patru recorduri naționale pe parcursul anului calendaristic 2022. Pe lângă cele deja enumerate, el a mai reușit performanțe de acest gen la Istanbul (Turcia), în proba de 400 metri, respectiv în proba de ștafetă 4×400 metri.

Totodată, Mihai a avut mai multe participări la nivel internațional. El a fost prezent la Munchen, la Campionatele Europene și s-a clasat pe locul al 2-lea în proba de 400 metri plat la World Athletics Bronze Tour Memorial „Wieslava Maniaka”, de la Szeszcin (Polonia). Cel mai recent a alergat în cadrul World Athletics Silver Tour, la Rovereto (Italia).

Toate rezultatele menționate au fost obținute pe parcursul anului calendaristic 2022.

Episodul al 2-lea din Arena CSM cuprinde elemente interesante cu și despre sportivii echipelor de baschet, polo pe apă și handbal.

Vă invităm să-l urmăriți și ascultați pe Mihai Dringo, dar și pe ceilalți sportivi legitimați la CSM Oradea în cadrul episodului 2 din Arena CSM – click AICI.