Mihai Sorin Dringo a fost nominalizat în lista preliminară a delegației României pentru Campionatul Mondial de Atletism Seniori – ediția 2023

Mihai Sorin Dringo se pregătește pentru participarea la Jocurile Mondiale Universitare de la Chengdu (China), programate a se desfășura în perioada 28 Iulie – 8 August 2023. Între timp, sportivul legitimat la CSU CSM Oradea a fost nominalizat în lista preliminară a delegației României pentru un alt eveniment de mare amploare în lumea atletismului de înaltă performanță.

Campion național în proba de 400 metri plat și clasat pe locul 4 în aceeași probă la Campionatele Europene U23 de la Espoo (Finlanda), sportivul antrenat de Robert Olah se numără în lista de 15 atleți ce vor reprezenta România la Campionatul Mondial de Atletism Seniori – ediția 2023, eveniment programat a se desfășura la Budapesta (Ungaria), în perioada 19-27 August anul curent.

Delegația finală a României pentru evenimentul din capitala Ungariei va fi stabilită pe data de 30 Iulie anul curent, în baza realizării standardului de participare, în funcție de clasamentele publicate de World Athletics.