Mihai Sorin Dringo a participat la un nou concurs internațional

Mihai Sorin Dringo a obținut un nou rezultat remarcabil. Tânărul atlet legitimat la CSU CSM Oradea a participat recent la Belgrade Indoor Meeting, Atletska dvorana, eveniment găzduit în capitala Serbiei.

Antrenat de Robert Olah, Dringo a alergat proba de 400 metri în cadrul reuniunii de la Belgrad în 47.47 secunde, cel mai bun timp la categoria sa de vârstă, seniori 23 ani.

Născut pe data de 6 Noiembrie 2001, Mihai Sorin Dringo este deținător al recordului național în proba de 400 metri plat, categoria seniori 23 ani. El a stabilit reperul în cursul acestui an calendaristic, oprind ceasul la 46.59 secunde, în cadrul IFAM World Athletics Tour Bronze, organizat la Gent (Belgia).

Sportivul orădean este calificat pentru Campionatele Europene de atletism în sală, eveniment programat pentru perioada 2-5 Martie anul curent, la Istanbul (Turcia). Rămâne de văzut dacă acest eveniment se va desfășura, după ce Balcaniada ce trebuia să se desfășoare în același oraș a fost anulată ca urmare a cutremurului ce a afectat Turcia.

Pe parcursul anului calendaristic 2023, Mihai Sorin Dringo va participa la Jocurile Mondiale Universitare din acest an, găzduite în China.