Mihnea Gheorghe se alătură echipei de polo pe apă CSM Oradea

Mihnea-Andrei Gheorghe este noul component al echipei de polo pe apă CSM Oradea. Acesta se întoarce la echipa pentru care a jucat în perioada 2015/17.

În vârstă de 28 ani, evoluează pe post de extremă/inter stânga și măsoară 1.90 metri. Mihnea are deja o bogată experiență în jocul de polo din țara noastră. El a debutat alături de Steaua București în urmă cu mai bine de un deceniu, mai exact în 2011 și a evoluat la această grupare până în vara anului 2015. În vara acelui an a semnat cu CSM Oradea, formație alături de care a petrecut două sezoane.

Gheorghe a revenit la formația militară în 2017, iar de atunci a câștigat patru titluri de campion al României și tot atâtea cupe naționale. De asemenea, a acumulat o bogată experiență internațională, în cupel europene, respectiv în programul echipei naționale a României.

Astfel, Mihnea Gheorghe se întoarce la formația alături de care a evoluat pentru o perioadă mai scurtă, dar alături de care a avansat în finala LEN EuroCup, în sezonul competițional 2016/17.