Mulțumim, Garlon Green!

Garlon Green se desparte de CSM Oradea. Baschetbalistul american a încheiat un parteneriat ce a demarat chiar în preajma Crăciunului din anul 2020.

Jucător de pozițiile 3-4, originar din Texas, acum în vârstă de 31 ani, Green a ajutat formația roș-albastră să câștige prima medalie europeană, prin clasarea pe locul al 3-lea în FIBA Europe Cup – ediția 2020/21. De asemenea, Garlon a contribuit la calificarea în finalele de Liga Națională și Cupa României din același sezon, respectiv la medalia națională de bronz obținută în 2022, an în care CSM-ul s-a oprit în sferturile de finală ale FIBA Europe Cup.

Green a bifat 97 apariții oficiale în uniforma lui CSM Oradea. El a înregistrat 71 prezențe în Liga Națională, 21 în FIBA Europe Cup și 5 în Cupa României. De asemenea, americanul a participat în primăvara acestui an calendaristic la All Star Game-ul baschetului românesc, moment ce a inaugurat Sala Polivalentă Oradea Arena.

Pe această cale, conducerea administrativă și staff-ul tehnic al echipei de baschet îi mulțumesc lui Garlon pentru colaborare și efortul depus de-a lungul celor aproape doi ani de parteneriat. Totodată, îi urează mult succes în continuarea activității profesioniste, dar și în plan personal/familial. De altfel, familia Green i-a impresionat profund pe toți componenții echipei de baschet prin implicarea și atașamentul față de activitatea clubului.