Mulțumim, Giordan!

CSM Oradea și Giordan Watson au ajuns la finalul unei fructuoase colaborări. Baschetbalistul nord-american cu cetățenie română a petrecut ultimele trei sezoane în uniforma roș-albastră.

Sosit în vara anului 2018, Giordan a ajutat gruparea bihoreană să câștige cel de-al 3-lea titlu național din istorie în sezonul 2018/19. De asemenea, cu Watson în teren, CSM Oradea a câștigat în premieră SuperCupa României în 2019. În fine, tot pe linia rezultatelor istorice trebuie menționat locul 3 în FIBA Europe Cup, prima medalie continentală pentru Oradea, a 2-a pentru jucătorul ce a purtat numărul 4.

Alături de aceste rezultate, Watson s-a aflat pe parchet, încercând să ajute CSM CSU Oradea să câștige Cupa României în finalele din 2019, 2020 și 2021, respectiv în ultimul act al Ligii Naționale din sezonul 2020/21.

Născut pe data de 24 octombrie 1985, în Statele Unite ale Americii, la Detroit, Watson este fundaș. Înalt de 1.78 metri, sportivul amintit evoluează la poziția 1. El are deja șase sezoane în baschetul românesc, alături de trei echipe diferite.

Experiența de joc și valoarea demonstrată în numeroase rânduri atât în meciurile pentru trofeu din competițiile interne, cât și pe plan internațional, în compania unor adversari de renume, sunt elemente ce vor lipsi CSM-ului. Pe această cale, conducerea clubului îi mulțumește pentru contribuție și amintirile comune, urându-i succes în continuarea activității sportive, dar și în afara terenului de baschet.