Mulțumim, Tudor Fometescu

Tudor Fometescu și CSM Oradea își separă drumurile. Părțile au convenit asupra încheierii raporturilor contractuale după aproape cinci ani de colaborare.

În vârstă de 23 ani, aniversați în luna Martie, Fometescu a înregistrat peste 160 apariții în uniforma CSM Oradea în partide oficiale pe plan intern și internațional. El a avut contribuții de 3.0 puncte, 1.8 recuperări, 0.9 pase decisive și 0.4 intercepții în peste 14 minute pe meci pentru 3.5 la eficiență.

Originar din București, Tudor a început junioratul la nivel de performanță alături de ACS Magic Champions București, unde a evoluat la nivel de minibaschet, U13 și U14. A trecut apoi la 4Sports Agronomia București, alături de care a jucat de la U15 și până la încheierea perioadei juvenile, cucerind mai multe titluri și medalii la nivel naționale.

Fometescu s-a alăturat lui CSM CSU Oradea pe parcursul sezonului 2017/18. El a debutat în primul eșalon al României, la nivelul cupelor europene și la prima reprezentativă a României în urma perioadei petrecute în culorile roș-albastre ale clubului orădean. Tudor a făcut parte din lotul echipei care a câștigat două titluri de campioană a României, respectiv câte o medalie de argint și una de bronz în Liga Națională, respectiv un bronz în FIBA Europe Cup.

Pe această cale, CSM Oradea îi mulțumește lui Tudor Fometescu pentru o foarte bună colaborare și îi urează mult succes în continuarea activității sportive, precum și în plan personal.