O nouă clasare pe podium în America de Sud pentru Vlad Vișan

Vlad Vișan a cucerit medalia de bronz la un nou concurs PanAmerican Open. Sportivul legitimat la CSM Liberty Oradea a fost prezent la Lima, Peru, acolo unde a concurat în limitele categoriei 81 kilograme masculin.

Vișan l-a învins în confruntarea decisivă pe Oliver Gobeil Saint-Armand, din Canada. El a trecut de Kengi Vidal, din Peru, în primul tur, iar apoi a trecut de Kell Berliner (SUA) în turul al 2-lea.

Sportivul de la CSM Liberty Oradea a pierdut semifinala cu Tomas Morales (Argentina), ajungând în recalificări pentru medalia de bronz.

La evenimentul din capitala statului Peru au participat 135 de sportivi.

În urmă cu o săptămână, Vișan a obținut medalia de bronz și la evenimentul similar, găzduit la Santiago de Chile (Chile). Așadar, două medalii în decurs de o săptămână pentru sportivul e la CSM Liberty Oradea.

În urma acestor rezultate, Vișan a obţinut dreptul de a participa la Campionatul European de seniori, care va avea loc la Varşovia, Polonia, în perioada 20-23 aprilie.

Până atunci, Vlad Vişan va lua startul la Grand Prix-ul de la Antalya, Turcia, ultima verificare înaintea Campionatului European.