O nouă victorie concludentă pentru juniorii CSM Oradea la polo pe apă

CSM Oradea a depășit Triumf, scor 19-8, în sesiunea de dimineață a celei de-a 3-a zile de competiție la faza tur a Turneului Final al Campionatului Național de Juniori III la polo pe apă – ediția 2020/21. Evenimentul se desfășoară la bazinul Steaua din București.

Partida a fost controlată de elevii lui Christian Șandor, Ivan Fejer și Sandor Nagy. CSM-ul s-a desprins la 7-1 în prima repriză și conducea cu 11-3 la jumătatea partidei, respectiv cu 17-4 la intrarea în secvența decisivă. Orădenii au încasat patru goluri în ultimele opt minute, dar jocul a fost sub controlul acestora în întregime.

Andrei Marinescu și Mihai Fitero au înscris cinci goluri fiecare, Benett Bajusz a adăugat trei goluri, iar Ianis Soponar, Cristian Burlea, Mark Tokai, Marius Borbei, Balint Borbely și Balthasar Majoros au punctat câte o dată pentru CSM Oradea în acest meci.

Aceasta este a 5-a victorie din tot atâtea partide disputate de formația orădeană în cadrul acestui eveniment. Urmează meciurile cu Dinamo (sâmbătă) și Steaua (duminică).