O nouă victorie pentru echipa de handbal feminin

Echipa de handbal feminin CSU CSM Oradea a obținut cel de-al 6-lea succes consecutiv. Elevele Doinei Ardelean s-au impus la Baia Mare, în confruntarea cu CS Extrem, scor 33-32.

Meciul s-a desfășurat duminică (12.02) și contează pentru etapa a 15-a din Seria B a Diviziei A – ediția 2016/17. Jocul s-a derulat sub semnul echilibrului. La jumătatea confruntării cele două formații au fost de nedespărțit. Scorul după 30 minute era de 17-17. Repriza secundă a demarat favorabil maramureșencelor, care s-au desprins la cinci lungimi spre jumătatea celei de-a 2-a jumătăți. Finalul a consemnat un parțial de 9-3 în favoarea orădencelor.

Pantea a avut șase reușite, fiind secondată de Munteanu cu cinci, respectiv de Hlinca și Cristoaica, ambele cu câte patru reușite.

CSU CSM Oradea are un bilanț general de șapte victorii și cinci înfrângeri, situându-se pe locul al 4-lea în clasamentul general, la egalitate cu SC Mureșul Tîrgu Mureș.

În etapa a 16-a, echipa antrenată de Doina Ardelean nu va juca. Următorul meci este tot la Baia Mare, cu CS Minaur, a 3-a clasată în ierarhia generală. Acesta se vas desfășura pe 26 februarie anul curent.

Foto Roby Boros