Prezentarea echipei de baschet pentru sezonul 2020/21 va avea loc în mediul online, pe 16 octombrie

CSM Oradea organizează un eveniment de prezentare a echipei de baschet masculin înaintea startului oficial al sezonului competițional 2020/21. Acesta va avea o formă de prezentare inedită într-o perioadă în care suntem nevoiți să păstrăm distanța fizică de suporteri.

Prezentarea echipei este un eveniment online și se va desfășura vineri (16.10). Această acțiune este totodată o prefață pentru startul oficial al noului sezon, programat să demareze duminică (18.10) pentru echipa de baschet masculin a Municipiului Oradea.

Similar celor întâmplate la ceremonia de prezentare de anul trecut, evenimentul va cuprinde un moment Hall of Fame, menit să devină o tradiție. De această dată două figuri marcante pentru baschetul orădean vor fi incluse în Hall of Fame-ul CSM Oradea Baschet.

Cu această ocazie suporterii vor avea oportunitatea să asiste la lansarea unui clip documentar despre cele trei titluri naționale câștigare de CSM CSU Oradea. Nu vor lipsi interviuri cu protagoniștii marilor succese amintite, rezumate ale meciurilor de referință, precum și prezentarea echipei cu care roș-albaștrii vor aborda noul sezon competițional.

Evenimentul va fi completat cu diferite premii. Nu vor lipsi surprizele, astfel încât îi așteptăm pe Leii Roșii în mediul online pe 16 octombrie.