Program solicitant pentru echipa de baschet în ultima parte a anului 2022

Echipa de baschet masculin a Clubului Sportiv Municipal din Oradea are un sfârșit de săptămână liber. Este liniștea înaintea unui final de an extrem de încărcat cu provocări sportive și importante pentru formația antrenată de Cristian Achim.

Roș-albaștrii se pregătesc pe plan local, cu gândul la cele patru partide oficiale rămase de disputat din anul calendaristic 2022. Două în FIBA Europe Cup, două în Liga Națională.

Urmează două partide în deplasare, pentru ca apoi să fie programate două meciuri pe teren propriu. În total, patru meciuri în tot atâtea săli diferite. În perioada 14/17 Decembrie 2022, CSM CSU Oradea va disputa două jocuri foarte dificile, departe de propria casă.

Întâi va evolua în Germania, într-o sală în care timp de nouă ani s-a jucat baschet la nivel de Euroligă. Este vorba despre meciul cu Brose Bamberg, programat miercuri (14.12), ora 21:00, în Bavaria. Partida contează pentru prima etapă din Grupa L, în TOP 16 din FIBA Europe Cup și va fi transmisă în direct pe canalul YouTube FIBA The Basketball Channel.

Apoi, CSM-ul va juca în fieful lui CSO Voluntari. Partida se va desfășura sâmbătă (17.12), ora 17:00, la Sala Sporturilor Gabriela Szabo din Voluntari. Meciul face parte din programul etapei a 11-a în Liga Națională, fiind transmis în direct pe DigiSport și PrimaSport.

La momentul întoarcerii de la Voluntari, CSM CSU Oradea va însuma 32 de zboruri de la startul oficial al sezonului competițional 2022/23, consemnat pe 30 Septembrie anul curent.

Ulterior, mai exact înaintea sărbătorii de Crăciun, respectiv înaintea Revelionului, echipa de baschet masculin CSM CSU Oradea va disputa două partide pe teren propriu. Programul este următorul:

Miercuri (21.12), cu începere de la ora 19:00, la Oradea Arena, va avea loc meciul cu Anwil Wloclawek din cadrul etapei a 2-a în Grupa L din TOP 16 FIBA Europe Cup. Biletele au fost deja puse în vânzare și se pot achiziționa AICI. Jocul va fi transmis în direct pe DigiSport.

O săptămână mai târziu, mai exact miercuri (28.12), ora de începere nu a fost încă definitivată, este programat duelul cu SCM Ohma Mozzart Bet Timișoata, contând pentru etapa a 12-a din Liga Națională de baschet masculin – ediția 2022/23. Jocul se va desfășura la Arena Antonio Alexe, fiind primul din actuala stagiune susținut de CSM CSU Oradea în vechea casă. Vom reveni cu o confirmare a orei de începere, respectiv cu detalii referitor la comercializarea biletelor.