Programul echipei de baschet în următoarele două săptămâni. Bilete în vânzare pentru următoarele două meciuri de acasă!

Echipa de baschet masculin a Clubului Sportiv Municipal Oradea se întoarce în țară după debutul din FIBA Europe Cup – ediția 2022/23. Roș-albaștrii au evoluat în Franța, urmând ca la sfârșitul acestei săptămâni să aibă programat un meci la Timișoara.

Formația antrenată de Cristian Achim se duelează cu SCM Ohma Mozzart Bet din localitate. Partida contează pentru etapa a 3-a din sezonul regulat al Ligii Naționale, Grupa B. Jocul se va desfășura la Sala Constantin Jude din Timișoara, în cursul zilei de duminică (16.10), cu începere de la ora 18:00. Partida va fi transmisă în direct pe FRB TV (YouTube). Echipa din Timișoara are un bilanț general de 2-0. În schimb, CSM CSU Oradea are 1-0.

Succesiune de trei meciuri pe teren propriu

Ulterior acestui joc, Leii Roșii se vor întoarce la Oradea Arena, acolo unde au programate trei meciuri în succesiune. Iată programul acestora:

DataOraCompetițieMeciTV/online
19.10.19:00FIBA Europe CupCSM CSU Oradea vs Rilski SportistFIBA (YouTube)
22.10.18:30Liga NaționalăCSM CSU Oradea vs Dinamo BucureștiDigiSport, PrimaSport, FRB TV (YouTube)
26.10.19:00FIBA Europe CupCSM CSU Oradea vs Kangoeroes MechelenDigiSport, FIBA (YouTube)

Comercializarea biletelor pentru primele două meciuri de acasă din listă a demarat și se derulează în sistem online, pe site-ul partenerului de ticketing Eventbook.Pentru meciul din 19 Octombrie se pot achiziționa AICI la prețul de 20 lei pentru adulți și 5 lei pentru elevi, iar pentru meciul din 22 Octombrie se pot achiziționa AICI la preșul de 15 lei pentru adulți și 5 lei pentru elevi.

De asemenea, doritorii pot achiziționa bilete la casieria de la sediul CSM Oradea (Oradea Arena, Str. Traian Blajovici, Nr. 24) sau la librăria Humanitas de pe Str. Republicii. Abonamentele sunt valabile pentru aceste meciuri.