Programul echipelor de handbal la finele lunii Octombrie 2022

Secția de handbal masculin a Clubului Sportiv Municipal Oradea are programate două meciuri la sfârșitul lunii Octombrie 2022. Cele două echipe dispută noi meciuri în Liga Zimbrilor, respectiv Divizia A.

Astfel, în ordine cronologică, echipa satelit va juca prima. Aceasta evoluează pe teren propriu, adversar fiind Unirea Sânnicolau Mare. Meciul are loc vineri (28.10), ora 18:00, la Arena Antonio Alexe. Intrarea este liberă, accesul fiind permis pe la intrarea sportivilor.

Orădenii au două victorii la startul returului în Seria C a Diviziei A, situându-se pe locul 6 din totalul de șapte poziții. În schimb, Sânnicolau Mare a obținut trei victorii și ocupă locul 4 în grupă.

Duminică (30.10), cu începere de la ora 18:00, CSM Oradea joacă în deplasare pe terenul lui CSM Odorheiu Secuiesc. Meciul contează pentru etapa a 9-a din Liga Zimbrilor.

Ambele echipe se află în căutarea primei victorii stagionale la nivelul primului eșalon al României la handbal masculin. Fiecare a pierdut cele opt partide disputate până la această oră și se află la cel puțin două victorii în urma celorlalte protagoniste.