Programul jocurilor din presezon pentru CSM CSU Oradea

CSM CSU Oradea dispută primele jocuri de verificare în perioada precompetițională la sfârșitul lunii August și începutul lunii Septembrie anul curent. Roș-albaștrii vor evolua pe teren propriu pe toată durata presezonului, urmând să susțină patru partide până la ora startului oficial al sezonului competițional 2023/24.

Formația condusă de Cristian Achim se va antrena în formulă completă începând de din 25 August (vineri), atunci când Lennard Freeman se va alătura noilor săi colegi de echipă la pregătiri. Donatas Tarolis a făcut joncțiunea cu roș-albaștrii, el participând pe 21 August (luni) la primul antrenament al CSM-ului. Cei trei jucători de la echipa națională, Kris Richard, Tudor Gheorghe și Bobe Nicolescu, s-au alăturat Leilor Roșii pe parcursul zilelor trecute. Astfel, roș-albaștrii vor avea la dispoziție timp limitat de pregătire în formulă completă.

Amintim că ceilalți componenți ai echipei au fost prezenți la reunirea din 10 August, atunci când au avut loc primele ședințe de antrenament. Aceștia lucrează sub comanda staff-ului tehnic și beneficiază de ajutor consistent din partea celui medical într-o perioadă extrem de solicitantă, în cadrul căreia se desfășoară atât antrenamente de pregătire fizică, cât și specifice jocului de baschet, precum exercițiul individual cu mingea, respectiv ședințe de antrenament colectiv de natură tactică.

Iată programul primelor două partide de pregătire:

– Joi (31.08), ora 18:00, CSM CSU Oradea vs SCM Ohma Mozzart Bet Timișoara
– Duminică (03.09), ora 18:00, CSM CSU Oradea vs Szolnoki Olajbanyasz

Ambele jocuri se vor desfășura la Arena Antonio Alexe. Intrarea publicului este liberă.

Ulterior, mai exact în perioada 6/8 Septembrie 2023 se va desfășura turneul memorial Antonio Alexe. CSM CSU Oradea se va duela cu Spisska Nova Nes (Slovacia) și KK Zlatibor (Serbia). Programul turneului este următorul:

– Miercuri (06.09), ora 18:00, CSM CSU Oradea vs Spisska Nova Ves
– Joi (07.09), ora 18:30, Spisska Nova Ves vs KK Zlatibor
– Vineri (08.09), ora 18:00, KK Zlatibor vs CSM CSU Oradea

Meciurile din cadrul turneului memorial Antonio Alexe se vor desfășura la Oradea Arena. Intrarea publicului va fi liberă.

Startul oficial al noului sezon competițional este programat pentru 15 Septembrie 2023, atunci când la Oradea Arena se va desfășura Grupa B din cadrul fazei de calificare în Cupa României. CSM CSU Oradea se va duela cu U-BT Cluj-Napoca și Dinamo București pentru calificarea la turneul final.