Programul returului din faza finală a CN de Juniori I la polo – ediția 2021/22

În perioada 18-20 Martie anul curent, la bazinul Ghencea din București, se va desfășura returul fazei finale a Campionatului Național de Juniori I la polo pe apă – ediția 2021/22. La acest eveniment va participa CSM Oradea.

Turul a avut loc în luna Februarie, la Oradea, în bazinul Crișul. Formația antrenată de Christian Sandor, Sandor Nagy și Ivan Fejer a obținut o victorie și un rezultat de egalitate în cinci partide disputate. Astfel, CSM-ul se situează pe locul al 4-lea înaintea returului.

Programul echipei orădene la turneul retur:

Vineri (18.03)

 • vs Partizan Tîrgu Mureș
 • vs Steaua București

Sâmbătă (19.03)

 • vs Dinamo București
 • vs Crișul Oradea

Duminică (20.03)

 • vs Triumf București

Situația în clasament la jumătatea fazei finale:

 1. Steaua București – 15 puncte
 2. Crișul Oradea – 12 puncte
 3. Triumf București – 9 puncte
 4. CSM Oradea – 4 puncte
 5. Dinamo București – 3 puncte
 6. Partizan Tîrgu Mureș – 1 punct

Informații despre parcursul echipei orădene în cadrul primului turneu din faza finală a CN Juniori I – ediția 2021/22 se găsesc AICI.

Componența echipei orădene:

Antrenori – Christian Sandor, Sandor Nagy și Ivan Fejer.
Jucători – Marcu Szilagyi, Cristian Burlea, Benett Bajusz, Bogdan Țecu, Silviu Luca, Martin Antoniu, Mark Tokai, Christian Acatrinei, Andrei Marinescu, Raul Șandru, Ianis Soponar, Mihai Fitero, Marius Borbei, Balint Borbely, Balthasar Majoros Garofeanu, Alex Nagy și David Balog.

CSM Oradea a obținut calificarea la turneul final în condițiile în care mizează pe un nucleu de jucători alcătuit în totalitate din sportivi cu cel puțin doi ani mai mici decât această categorie de vârstă. În aceeași alcătuire, formația orădeană a fost campioană națională la categoria Juniori III în sezonul 2020/21 și a obținut calificarea la turneul final al Juniorilor II în sezonul 2021/22.