Programul turneului FIBA Europe Cup de la Oradea

Arena Antonio Alexe din Oradea găzduiește turneul FIBA Europe Cup, contând pentru playoff-ul competiției – ediția 2020/21. Evenimentul se va desfășura în perioada 23-25 martie anul curent. Un număr de patru echipe vor lua startul la acest eveniment, obiectivul acestora fiind calificarea la Final Four-ul întrecerii.

Marți (23.03) sunt programate jocurile din optimile de finală. Astfel, în cadrul evenimentului de la Oradea, se vor disputa următoarele confruntări:

  • Ora 16:00, BC CSU Sibiu vs UnaHotels Reggio Emilia
  • Ora 19:00, BC Dnipro vs CSM CSU Oradea

Învingătoarele se califică în sferturile de finală, fază a competiției în care se vor confrunta direct. Joi (25.03) este programată această confruntare, cu începere de la ora 19:00. Câștigătoarea acestei partide obține calificarea la Final Four-ul ce va avea loc în perioada 23-25 aprilie anul curent.

Toate meciurile sunt produse și transmise de către DigiSport 3. De asemenea, în afara granițelor României, partidele de la turneul de la Oradea vor putea fi urmărite pe canalul YouTube al FIBA.

În conformitate cu normele epidemiologice în vigoare pe teritoriul României, accesul publicului în Arena Antonio Alexe nu va fi permis.