Programul următoarelor trei meciuri pentru echipa de baschet

Echipa de baschet masculin CSM CSU Oradea susține următoarele două meciuri în deplasare. Roș-albaștrii mai au patru meciuri de jucat în sezonul regulat al Ligii Naționale – ediția 2022/23, unul dintre acestea fiind programat pe teren propriu, iar celelalte trei în deplasare.

CSM-ul întâlnește patru dintre primele șase clasate în următoarele două săptămâni și jumătate. Iată programul meciurilor deja fixate cu dată și oră de începere:

– Sâmbătă (25.03), ora 16:30, la Pitești Arena, vs FC Argeș Pitești
– Miercuri (29.03), ora 18:00, la Sala Transilvania, vs BC CSU Sibiu
– Sâmbătă (01.04), ora 20:30, la Oradea Arena, vs SCM U Craiova

Bilete pentru meciul cu SCM U Craiova se găsesc AICI. Abonamentele sunt valabile la acest joc.

Toate cele trei partide de mai sus vor fi televizate prin intermediul DigiSport și PrimaSport. De asemenea, acestea vor fi disponibile pe FRB TV (YouTube).

Ultimul meci din sezonul regulat, conform programării inițiale, se va desfășura vineri (07.04), la BT Arena, cu U-BT Cluj-Napoca. Rămâne de văzut dacă data se confirmă, precum și ora de începere a meciului.

În prezent, CSM CSU Oradea are 13-1 la general în TOP 10 și se situează pe primul loc al clasamentului. Roș-albaștrii au asigurat avantajul terenului propriu în prima fază a playoff-ului. Acesta este programat să demareze, conform calendarului prestabilit, la data de 12 Aprilie anul curent.

Foto: Roby Boros