Raul Mureșan s-a alăturat echipei de seniori CSM CSU Oradea

Raul Nicolae Mureșan s-a alăturat lotului lărgit al echipei de seniori CSM CSU Oradea pentru sezonul competițional 2021/22. El provine din cadrul Academiei CSM Oradea și urmează să participe la programul de pregătire precompetițională alături de formația antrenată de Cristian Achim, respectiv la competițiile oficiale în care este angrenată echipe de seniori a clubului.

El este originar din Satu Mare, măsoară 2.02 metri și evoluează la poziția 5. Născut pe 28 octombrie 2001, Mureșan (foto) a făcut parte din lotul lui LPS Bihorul CSM Oradea în sezonul competițional 2018/19, atunci când a cucerit medalia de argint în Campionatul Național U18 Masculin. A bifat șapte apariții la cele două turnee finale ale amintitului eveniment și a contribuit cu 3.0 puncte și 4.0 recuperări în 17 minute pe partidă.

Mureșan a deprins tainele jocului de baschet în localitatea natală și a evoluat până la U14 inclusiv pentru LPS CSȘ Satu Mare. El s-a alăturat Academiei CSM Oradea în urmă cu mai bine de cinci ani. S-a antrenat și a jucat la diferite competiții pentru echipele de juniori ale clubului orădean, iar acum face pasul spre echipa de seniori.

Raul a fost prezent la reunirea echipei și participă la ședințele de antrenament alături de ceilalți componenți ai echipei CSM CSU Oradea. Mureșan este unul dintre jucătorii care va evolua și pentru echipa de Liga 1.

Foto: Roby Boros