Remiză în jocul cu Dinamo București la turneul de Cupa României la polo pe apă – ediția 2023

CSM Oradea a remizat cu Dinamo București, scor 9-9, în ultimul meci din faza grupelor la turneul de Cupa României la polo pe apă – ediția 2023. Meciul s-a desfășurat vineri (20.01), la Otopeni.

Formația dinc apitală a început mai bine și a fost la conducere de mai multe ori, dar CSM-ul a revenit. Orădenii au venit la conducere pentru prima dată la finalul reprizei a 3-a, când Mateja Asanovic a dus scorul la 6-5. Dinamo a reacționat și a trecut din nou în avantaj, scor 9-7. Tiberiu Negrean și Ferenc Czenk au marcat ultimele goluri ale partidei, CSM Oradea reușind să restabilească egalitatea în penultima secundă.

Maercatorii echipei: Tiberiu Negrean și Ferenc Czenk – 3 goluri fiecare, Mateja Asanovic – 2 goluri, Nichita Ilisie – 1 gol pentru CSM Oradea. De cealaltă parte, Peter Kari a fost principalul marcator cu trei reușite.

CSM Oradea s-a clasat pe locul 1 în grupă, cu două victorii și un rezultat de egalitate. Astfel, formația antrenată de Ciprian Cîmpianu și Christian Sandor a avansat în semifinale.