Rezultate notabile pentru CSM JC Liberty

Sportivii CSM Oradea au obținut o serie de rezultate notabile în ultima perioadă la judo. Printre performanțele realizate se remarcă clasări pe podium la Cupa Europei respectiv la Cupa României.

Larisa Florian (foto)a câștigat concursul din cadrul Cupei Europene de judo desfășurată la Deva, eveniment ce a avut loc în luna mai. Larisa a obținut victorii în fața unor adversari din Finlanda, Olanda, Rusia și în fața Elenei Constantin. În cadrul aceluiași eveniment, Patricia Petraș a obținut medalia de bronz, potrivit bihon.ro. Ambele sportive sunt legitimate la CSM JC Liberty Oradea.

CSM JC Liberty Oradea a participat luna trecută și la Cupa României la judo. În pofida unor absențe importante, sportivii antrenați de Emil Morar, Aurelian Fleisz, Alexandru Goncearenco și Han Sang Ho au obținut clasări pe podium:

– locul 1 – Dan Fâşie (73 kg)
– locul 2 – Denis Mititelu (73 kg), Adrian Merge (81 kg), Valentin Radu (90 kg), Georgiana Pantea (78 kg)
– locul 3 – Ioana Matei (48 kg), Patricia Petras (57 kg), Ştefan Mateescu (60 kg), Vlad Vişan (81 kg).

De notat că în limitele categoriei 73 kilograme finala s-a disputat între doi judoka legitimați la CSM JC Liberty. De asemenea, la aceeași categorie, David Pusztai a ocupat locul 5.

Iulian Surlă și Aurelian Ciprian Fleisz au cucerit medalia de aur la Nage No Kata din cadrul Campionatelor Europene de judo kata desfășurate în Italia, informează arenabihoreana.ro. Fleisz este antrenorul echipei de judo CSM JC Liberty Oradea.

Foto: bihon.ro