S-au stabilit datele și orele pentru dubla cu Bahcesehir Koleji din sferturile de finală FIBA Europe Cup

CSM CSU Oradea și Bahcesehir Koleji SK se vor confrunta în sferturile de finală ale FIBA Europe Cup – ediția 2021/22. Se joacă în sistem eliminatoriu, în dublă manșă.

Cele două cluburi au ajuns la un acord cu privire la datele de disputare ale celor două partide. Astfel, vă prezentăm datele și orele de începere ale celor două confruntări:

  • Meciul 1 – Marți (08.03), ora 19:00, la Ulker Sports Arena din Istanbul
  • Meciul 2 – Miercuri (16.03), ora 19:00, la Arena Antonio Alexe din Oradea

Clubul din Turcia a solicitat devansarea jocului cu o zi întrucât sala în care se va disputa partida este deținută de către Fenerbahce Beko Istanbul, club angrenat în Euroliga masculină și care închiriază sala, atunci când acest lucru este posibil lui Bahcesehir. CSM Oradea a dat curs solicitării lui Bahcesehir pentru devansarea cu o zi a meciului de la Istanbul.

Vom reveni cu informații referitor fixarea datei și orei pentru meciul ce devansează și cel care intersectează dubla cu Bahcesehir, pe care CSM CSU Oradea le are de disputat în Liga Națională de baschet masculin.

Amintim că următoarele două partide ale roș-albaștrilor se desfășoară pe 27 Februarie, la Craiova cu SCM U, respectiv pe 1 Martie, la București cu CS Rapid. Ambele partide demarează la ora 18:00, contează pentru Liga Națională de baschet masculin – ediția 2021/22 și vor fi transmise în direct pe FRB TV (YouTube).