Sâmbătă (24.09), CSM Oradea primește vizita lui DEAC Debrecen

Turneul memorial Antonio Alexe – ediția 2022 nu va mai avea loc. Conducerea secției de baschet din cadrul CSM Oradea a depus eforturi pentru a găsi un înlocuitor pentru echipa slovacă Spisski Rytieri Nova Ves, ce a anunțat zilele trecute că nu poate să participe la evenimentul inițial programat între 22-24 Septembrie anul curent după ce majoritatea jucătorilor s-au îmbolnăvit.

În aceste condiții, CSM CSU Oradea se va duela cu DEAC Debrecen, din Ungaria, în cursul zilei de sâmbătă (24.09), cu începere de la ora 18:00. Partida se va desfășura la Sala Polivalentă Oradea Arena, intrarea fiind liberă. Cu această ocazie va avea loc prezentarea echipei orădene pentru sezonul competițional 2022/23.

În continuare, conducerea CSM Oradea studiază posibilitatea disputării unui meci test în cursul zilei de duminică (25.09), dar până la ora publicării acestui comunicat nu a găsit un partener de întrecere. Dacă acesta se va ivi în orele următoare, atunci se va desfășura un ultim joc test înaintea startului oficial al sezonului, însă cel mai probabil acesta se va disputa în spatele ușilor închise, urmând să fie tratat drept un antrenament comun cu eventualul adversar.

Așadar, următoarea întâlnire a echipei de baschet CSM CSU Oradea este programată pentru sâmbătă (24.09), ora 18:00, la Oradea Arena.