Șapte echipe din cadrul Academiei CSM Oradea participă la Festivalul de babybaschet, minibaschet și U12 de la Costinești – ediția 2023

Festivalul Național de babybaschet, minibaschet și U12 – ediția 2023 va avea loc în perioada 18 Iunie – 4 Iulie anul curent, în incinta bazei sportive BTT din Costinești. Un număr de aproximativ 80 sportivi vor reprezenta Academia de baschet CSM Oradea la acest eveniment devenit deja tradițional în sportul juvenil din România.

În prima săptămână, mai exact în perioada 18/24 Iunie anul curent, se va desfășura întrecerea destinată categoriei Babybaschet (U10). Aici s-au înscris trei echipe ce vor evolua după următoarele denumiri: Baschet Star Alb Oradea, Baschet Star Galben Oradea, respectiv Baschet Star Roșu Oradea. Toate cele trei echipe au fost înscrise în întrecerea destinată grupei de vârstă 8-10 ani.

În cea de-a 2-a săptămână, adică în perioada 25 Iunie/1 Iulie, este programată întrecerea destinată categoriei minibaschet. CSM CSU Oradea a fost înscrisă în competiția avansaților, iar Baschet Star Alb Oradea și Baschet Star Albastru Oradea au fost înscrise în cea a începătorilor.

În cele din urmă, în perioada 1/4 Iulie se va desfășura Campionatul Național U12. Aici, va evolua o echipă, denumită CSM CSU Oradea.

Pe această cale transmitem multă voie bună, dar și succes sportivilor orădeni aflați în majoritate la prima participare în cadrul festivalului organizat pe litoralul Mării Negre.