Șapte juniori orădeni au fost convocați la naționala U15 masculin de polo pe apă

Șapte componenți ai echipei CSM Oradea, campioană națională la categoria Juniori III, au fost convocați la echipa rerpezentativă U15 a României pentru un stagiu de pregătire premergător participării la turneul de calificare pentru Campionatul European din Cehia – ediția 2020/21.

Cei șapte poloiști de la CSM Oradea sunt Marc Szilagyi, Benett Bajusz, Mark Tokai, Andrei Marinescu, Raul Șandru, Ianis Soponar și Mihai Fitero. Spotivii orădeni sunt antrenați la nivel de club de către Christian Șandor, Ivan Fejer și Sandor Nagy. Reamintim că gruparea orădeană a cucerit titlul național în sezonul 2020/21 la Juniori III după un parcurs impecabil.

Lotul lărgit cuprinde 31 de sportivi. Alte echipe ce furnizează jucători pentru acest lot sunt Steaua București, Dinamo București, Triumf București și CSM Corona Brașov.

Antrenorii acestui lot sunt Andrei Mateiași și Eugen Băjenaru. Sportivii din provincie sunt așteptați la reunire pe data de 14 mai, la bazinul Floreasca din București. Stagiul se va întinde până în data de 24 mai anul curent.