Șase jucători de la CSM Oradea au fost convocați la lotul național U17 Masculin de polo pe apă al României

Șase sportivi de la CSM Oradea au fost convocați la echipa națională a României pentru un stagiu de pregătire și participare la Campionatul European de polo pe apă U17 Masculin – ediția 2023. Evenimentul este programat a se desfășura în perioada 9-15 August 2023, la Manisa (Turcia).

Cei șase jucători care au primit convocator sunt Mark Tokai, Raul Șandru, Mihai Fitero, Ianis Soponar, Andrei Marinescu și Marcu Szilagyi.

Reunirea este programată pentru data de 3 Iulie anul curent, ora 18:45, la bazinul Steaua din incinta Complexului Sportiv Ghencea. Primul stagiu centralizat de pregătire se va desfășura în perioada 3-17 Iulie anul curent. Pregătirea va continua ulterior în altă locație.

Sportivii legitimați la CSM Oradea, din cadrul generației 2006, sunt antrenați de Christian Sandor, Ivan Fejer și Sandor Nagy. Amintim că CSM Oradea a cucerit medalia de bronz în Campionatul Național U17 Masculin – ediția 2022/23, în condițiile în care la această competiție a fost permisă și participarea sportivilor născuți în anul calendaristic 2005.