Se amână meciul de Liga 1 cu Politehnica Iași

Actualizare

Meciul, inițial programat pentru 23 ianuarie 2022, dintre CSM CSU 2 Oradea și Politehnica Iași, contând pentru etapa a 9-a din Liga 1 Masculin – ediția 2021/22, a fost amânat. Formația oaspete a cerut amânarea întrucât se confrunte cu probleme de natură epidemiologică în cadrul lotului de jucători.

Transmitem multă sănătate partenerilor noștri de întrecere.

Meciul va fi reprogramat pentru o dată ulterioară! Vom reveni cu o informare în acest sens.

Știrea inițială

CSM CSU 2 Oradea va juca următorul meci pe teren propriu. Formația antrenată de către Ivan Gemaljevic primește vizita Politehicii Iași într-un meci contând pentru etapa a 9-a din Liga 1 la baschet masculin – ediția 2021/22.

Orădenii încearcă să reia șirul victoriilor. Ei au pierdut ultimele două partide disputate, ajungând la un bilanț general de 5-2. În schimb, formația din Moldova are 1-6.

Partida se va disputa duminică (23.01), ora 11:30, la Arena Antonio Alexe.

Acces public

Competiţiile sportive se pot desfăşura pe teritoriul României, în spațiile închise sau deschise, cu participarea spectatorilor în intervalul orar 5:00-22:00 și între limitele de ocupare arătate mai jos, doar pentru acei spectatori care:

  • sunt vaccinați împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.
  • prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore.
  • se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Condiții obligatorii pentru participare sunt:

  • asigurarea unei distanţe de minimum 2 metri între persoane, repartizarea spectatorilor urmând a se face pe întreaga suprafață a spațiului.
  • purtarea măştii de protecție.

Referitor la limitele de ocupare a spațiului disponibil:

  • în județele/localitățile în care rata de incidență cumulată la 14 zile este mai mare de 1/1.000 de locuitori – participarea spectatorilor este permisă în limita a 30% din capacitatea maximă a spaţiului.