Se redeschide bazinul olimpic Ioan Alexandrescu

Bazinul olimpic Ioan Alexandrescu din Oradea se redeschide în mod oficial. Supus unor lucrări de renovare, acesta este pregătit să primească din nou pasionații de înot și polo începând de marți (16.08).

Doritorii sunt invitați să-și rezerve abonamente în sistem online, prin intermediul platformei Eventbook.ro. Mai multe informații în acest sens se găsesc AICI.

Procedură

Accesul în bazin se face prin scanarea abonamentului de înot. Abonatului i se validează o intrare valabilă 1 oră și 30 de minute și i se oferă brățara de acces. La ieșire se scanează din nou abonamentul, iar abonatul predă brățara. Dacă abonatul depășește limita de 1 oră și 30 de minute, vor fi validate automat 2 intrări. Dacă abonamentul nu va fi scanat de ieșire, la fiecare 1 oră și 30 de minute se va lua câte o intrare de pe abonament. De exemplu, dacă abonatul stă 3 ore și 5 minute în bazin, se vor valida 3 intrări în total. Cronometrarea începe din momentul scanării de intrare a abonamentului, nu din momentul intrării în bazin și se încheie în momentul scanării de ieșire.

În ceea ce privește programele de inițiere, perfecționare înot și activitatea grupelor de performanță la polo pe apă în cadrul CSM Oradea, informații se găsesc în link-ul de mai sus. Cei interesați sunt rugați să parcurgă și prezentarea Power Point din același link pentru a se familiariza cu sistemul și a avea detalii referitor la abonamente.

Achiziționarea abonamentelor pentru bazin se poate face online pe platforma Eventbook.ro, la sediul CSM Oradea din incinta Oradea Arena (str. Traian Blajovici, nr. 24), respectiv la bazinul olimpic Ioan Alexandrescu (str. Aleea Ștrandului, nr. 11).

Program

 

Programul de funcționare al casieriei de la sediul CSM Oradea este următorul:

  • Luni și vineri – între orele 9:00-13:00
  • Marți și miercuri – între orele 12:00-16:00

 

Programul de funcționare al casieriei de la bazinul olimpic Ioan Alexandrescu:

  • Luni – vineri între orele 11:00-18:30

 

Programul de activitate pentru posesorii de abonamente în bazinul olimpic Ioan Alexandrescu:

  • Luni – vineri – între orele 6:00-10:00, 12:30-15:00 și 21:00-23:00
  • Sâmbătă – între orele 7:00-10:00 și 12:30-18:00
  • Duminică – între orele 8:00-18:00
  • Acest program poate suferi modificări în funcție de competițiile sportive și va fi anunțat pe site-ul www.csmoradea.ro, respectiv la bazin

 

Online, doritorii își pot procura abonamente la orice oră.

Programele de inițiere și perfecționare se vor desfășura în continuare în bazinul de 33 metri (bazinul acoperit Crișul).

Notă
Luni (15.08) este zi liberă. Casieriile nu vor fi deschise, dar abonamente se pot achiziționa pe platforma Eventbook.ro